Wie is Pas media

Mijn naam is Pascal Swier. Ik ben een energieke, creatieve geest die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Als student dacht ik vaak buiten de kaders, als ondernemer is dat mijn vak. Op 1 januari 2016 begon ik met Pas media om zoveel mogelijk mooie projecten te ontwikkelen, zoveel mogelijk bedrijven te helpen en mensen blij te maken maar ook om zoveel mogelijk te leren. In totaal maakte ik meer dan 25 video’s in 2016. Sommige alleen en sommige in een team. Ook realiseerde ik enkele animatievideo's en legde ik veel mooie momenten vast op foto. Met deze ervaringen probeer ik de lat elke opdracht hoger te leggen.

Pascal Swier

Wat Pas media doet

Pas media is een mediaproductie bedrijf die zich bezig houdt met film, animatie, fotografie, grafische media uitingen en Facebook content marketing. Door de actuele kennis, gedrevenheid en ambitie halen wij, samen met de opdrachtgever, elke keer het maximale uit elke opdracht. En dat is wat Pas media bijzonder maakt.

Instagram: Wat Pas media aan het doen is