Food Connect

Voor Food Connect maakte ik de afgelopen jaren een hoop foto’s en video voor hun Facebook pagina en hun eigen krant en ander drukwerk.

Terwijl het grootste gedeelte van Nederland bedolven is onder een mooi pak sneeuw, gaan we bij Food Connect met een lach…

Gepostet von Food Connect am Freitag, 13. Januar 2017

Win een snijplankset van Food Connect! Tag iemand die van eten houdt en vertel waarom hij/zij kans moet maken op deze…

Gepostet von Food Connect am Donnerstag, 27. April 2017

Maak kennis met onze bezorger Henny Toren!

Al 5 jaar lang werkt Henny Toren met ontzettend veel plezier als bezorger voor Food Connect. “Ik ga altijd vrolijk naar mijn werk”, vertelt Henny. “Als bezorger kan je iets voor klanten betekenen, doordat je een luisterend oor of hulp biedt. Bezorgen is niet alleen mijn werk, maar het is ook mijn hobby”. Wilt u meer weten over het werk als bezorger bij Food Connect? Bekijk dan het filmpje en lees het interview met Henny! http://foodconnect.nl/nieuws/maak-kennis-met-onze-bezorger-henny-toren/

Gepostet von Food Connect am Freitag, 9. Dezember 2016

Proeven in de wijk met Food Connect

Vandaag zijn wij weer langs de deuren gegaan met een heerlijke proeverij! Hierbij hebben de mensen in Almelo kennis kunnen maken met Food Connect en onze smakelijke gerechten. Heeft u ons ook gezien? Houd onze pagina in de gaten, want volgende week komen wij langs in Oldenzaal en Borne!

Gepostet von Food Connect am Dienstag, 18. Oktober 2016

Aan tafel met Food Connect: De eerste krant

Aan tafel met Food Connect…Bij Food Connect kunt u dagelijks genieten van verse gerechten voor thuis. We kiezen voor verse ingrediënten, koken lekker en gezond en bezorgen dit persoonlijk bij u aan huis. Vanaf heden zit u niet meer alleen met deze lekkere gerechten aan tafel, maar ook met onze eigen… krant! Wim, Tessa en Kim vertellen u wat u in deze eerste uitgave kunt lezen. Weet u bijvoorbeeld wie de gerechten bedenken en voor u koken? Maak kennis met 2 van onze koks Jelle en Ruud, laat u verrassen door onze acties en maak kans op een smakelijke prijs. Daarnaast informeren wij u over wat u de rest van het jaar van ons kunt verwachten. Nieuwsgierig geworden naar onze krant? Vraag 'm snel aan via info@foodconnect.nl en wij sturen u gratis een exemplaar op!

Gepostet von Food Connect am Mittwoch, 31. August 2016