Kook jij of ik

Voor Kook jij of ik verzorgde ik in hun start up fase alle media. Onder ander de grote opening en het feest mocht ik fotograferen. Later ontwikkelde ik samen met Kook jij of ik een reeks video’s voor hun Facebook pagina.

Aftermovie Toer de Boer 2017

Wij kijken terug op een fantastische 'Toer de boer relatiedag', waarbij vele relaties van Stichting Welzijn Ouderen (SWO's), kleinschalig wonen en zorgorganisaties naar het mooie Twente kwamen om onze boeren, dieren en producten van dichtbij te bekijken. Ook zo benieuwd naar deze dag? Bekijk dan snel de aftermovie!

Gepostet von Kook jij of ik am Donnerstag, 26. Oktober 2017

Aftermovie Military 2017

Zaterdag 7 oktober was het paardenevenement van het jaar: de Military Boekelo! Op deze dag kon u genieten van gezelligheid, heerlijke gerechten en livemuziek in de viplounge van ABN AMRO, FBD Bankmensen, Kook jij of ik en Food Connect die uitzicht bood op de Military cross. Kijkt u mee?

Gepostet von Kook jij of ik am Montag, 16. Oktober 2017

Kook jij of ik op bezoek bij Otten AGF

Kim is op bezoek bij Otten AGF, de leverancier van de meeste verse groenten van Kook jij of ik. Henk Otten vertelt je meer over hoe deze groenten verwerkt worden binnen zijn bedrijf. Bekijk snel het filmpje!

Gepostet von Kook jij of ik am Dienstag, 7. Februar 2017

Kook jij of ik op bezoek bij Middelkamp vis!

Vandaag is Kim op bezoek bij Bert van Middelkamp vis. Hij vertelt je precies wat Middelkamp vis allemaal doet en welke verschillende soorten vis ze aanbieden. Bekijk snel het filmpje!

Gepostet von Kook jij of ik am Donnerstag, 5. Januar 2017

Kook jij of ik op bezoek bij Keuper pasta!

Kook jij of ik haalt zijn pasta van Keuper pasta uit Hengevelde. Hier maken ze pasta’s in verschillende soorten en maten, zoals de tagliatelle van de 'raad het ingrediënt' actie! Kook jij of ik gaat op bezoek bij Jan Keuper die precies kan vertellen wat zijn pasta zo lekker maakt. Bekijk snel het filmpje!

Gepostet von Kook jij of ik am Dienstag, 13. Dezember 2016

Kook jij of ik op bezoek bij Piggy's Palace!

Kim is op bezoek bij Piggy's Palace, waar Erik ons alles vertelt over zijn varkens. Wil jij nou weten wat zijn varkens zo speciaal maakt? Bekijk dan snel het filmpje!

Gepostet von Kook jij of ik am Donnerstag, 3. November 2016

Kook jij of ik op bezoek bij mosterdmakerij de Braakhekke

Vandaag is Kim op bezoek bij Gerard van mosterdmakerij de Braakhekke. Hij verkoopt mosterd in vele soorten en maten, die heerlijk smaken bij verschillende gerechten! Gerard vertelt je er meer over.

Gepostet von Kook jij of ik am Mittwoch, 7. September 2016

Toer de Boer met Kook jij of ik

Eerste Toer de Boer groot succesGisteren was de eerste editie van de Toer de Boer van Kook jij of ik. Een daverend succes, kunnen we wel stellen! Het was geweldig weer, de fietsbandjes waren opgepompt, er was goede zin en veel interesse voor de boeren van Kook jij of ik waar we in onze fietstocht door het prachtige Twente, een stop maakten: Buffalo Farm Twente, Erfgoed Bossem en Shiitake kwekerij Masselink. Als smakelijke afsluiter ontvingen de deelnemers een streekzakje. Meer informatie www.kookjijofik.nl

Gepostet von Kook jij of ik am Freitag, 26. August 2016

Kook jij of ik op bezoek bij Erfgoed Bossem

Kim gaat op bezoek bij de boeren van Kook jij of ik om jou een uniek kijkje achter de schermen te geven! Vandaag is ze op bezoek bij boer Dennis van Erfgoed Bossem in Lattrop, waar hij vol trots vertelt wat zijn brandrode runderen zo speciaal maakt.

Gepostet von Kook jij of ik am Mittwoch, 10. August 2016

De Schelfhorst, Almelo gaat kennismaken met Kook jij of ik!

Morgen laten we de Schelfhorst, Almelo kennismaken met Kook jij of ik! We komen in de straten Schierstins, Van Harenstins, Grovestins, Havezathe en naastliggende straatjes. Zorg ervoor dat je thuis bent!

Gepostet von Kook jij of ik am Dienstag, 19. Juli 2016

“Gevarieerd werk, waarbij ik samenwerk met een leuke groep collega’s”, vertelt Wout Bakker enthousiast als we hem vragen…

Gepostet von Kook jij of ik am Donnerstag, 2. Februar 2017

Maak kennis met Kim Meijer van de marketing! Als je klant van Kook jij of ik bent, ken je Kim waarschijnlijk al: ze…

Gepostet von Kook jij of ik am Donnerstag, 29. Dezember 2016

Maak kennis met onze kok Myron Oude Wesselink! Onze topkok Myron staat graag in de keuken om nieuwe gerechten te…

Gepostet von Kook jij of ik am Donnerstag, 4. August 2016

Onze bezorger is weer onderweg in Twente. Waar kom jij de bus tegen?

Gepostet von Kook jij of ik am Freitag, 22. April 2016

Cadeautje? De eerste 30 bestellingen ontvangen gratis een Kook jij of ik schort! Bestel snel op www.kookjijofik.nl/winkel/

Gepostet von Kook jij of ik am Freitag, 1. April 2016